Shop-in-shop-nis 4b

Even voorstellen

Hi!
Welkom bij de Nis van QT’s by Niesje!
Eigenlijk QT’s Nisje dus.

Mijn naam is Denise, opgeleid als Directiesecretaresse, maar uitgebloeid tot hobbynaaister, waarbij mijn liefde voor baby’s en kinderen centraal staat.

Wat je bij mij voornamelijk kunt vinden zijn Verschoonkleden, Badcapes, Speendoekjes, Speenkoorden en Boxzakken. Gemaakt van de leukste, hipste en liefste stofjes van het moment!

Stel zelf gemakkelijk je kleuren en printjes samen en kom tot een passend resultaat naar jouw wens! Ik ben continu bezig met het verbreden van mijn assortiment, kom dus gerust even langs om te zien of er nieuwe stoffen of producten bij zijn gekomen. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn webshop of social media kanalen. Je vindt de linkjes onder aan deze pagina.

Zoek je iets wat niet in mijn nisje ligt of op de webshop staat? Spreek me gerust even aan, ik ben iedere woensdag- en vrijdag middag in het nisje te vinden.
Of vraag ernaar via contact, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Voor contact met Denise