Shop-in-shop-nis 4a

Even voorstellen

Lots of creations, Lotte en Maartje

Welkom Bij lots of creations,

Mijn naam is Lotte Scheffer en ben sinds oktober 2021 gestart met een eigen onderneming, deze is gevestigd bij HetBabyGoed. Samen met mijn zus Maartje Scheffer zijn wij de gezichten achter lots of creations. Naast ons werk en gezinsleven zijn we graag creatief bezig en worden we blij van de creaties die uit onze eigen handen komen. Wij zijn dan ook verheugd dat we onze artikelen Bij HetBabyGoed mogen maken en etaleren.

Wij bedrukken verschillende artikelen zoals, shirtjes, rompertjes, mutsjes, knuffeldoekjes en nog veel meer. Dus kom gerust in kijkje nemen bij ons in de nis.
Wij hebben artikelen in onze nis die al gemaakt zijn, maar vinden het vooral leuk om artikelen te personaliseren. Denk bijvoorbeeld aan een naam op een mutsje of knuffeldoekje, een grappige tekst op een rompertje of een houten kaartje met naam en geboortedatum.

Wij hebben nieuwe artikelen, maar vinden het vooral mooi om in samenwerking met HetBabyGoed een uniek gepersonaliseerd artikel te maken. Dus kies iets moois uit in de winkel en wij bedrukken het voor u.

Voor vragen of bestellingen kunt u onderstaand contactformulier invullen of kom gezellig langs in onze nis. Wij zullen hier voornamelijk op woensdag en/of zaterdag een aantal uren aanwezig zijn.

Voor contact met Lotte en Maartje